Servicii IT

In zilele noastre calculatorul si tot ceea ce inseamna tehnologia informatiei au devenit indispensabile in activitatea unei companii. Defectarea acestora va poate pune in imposibilitatea de a va desfasura activitatea in conditii optime. Externalizarea serviciul IT reduce costurile dumneavoastra si asigura rezolvarea problemelor in cel mai scurt timp , intr-un mod profesionist. Pentru aceasta suntem noi aici , cu o vasta experienta si cu un personal calificat pregatit sa faca fata oricarei provocari.

ultrapro

Calculatoare UltraPRO

Sub brand-ul propriu de producator de calculatoare UltraPRO, omologat OSIM, asamblam, la comanda, diverse configuratii dedicate, de la desktop-uri pana la servere complexe,oferind o gama larga de periferice, accesorii, consumabile si pachete de software licentiat, precum si toate serviciile de suport aferente.

dell

Centru de service autorizat Dell

Suntem centru de service autorizat Dell pentru calculatoare laptop-uri si servere in garantie si post-garantie , personalul nostru obtinand toate certificarile necesare acestei activitati.

Marketing

Prin intermediul Agentiei de Publicitate, BRAHMS INTERNATIONAL furnizeaza, utilizand cele mai moderne mijloace: lucrari pe suport electronic sau clasic, obiecte personalizate, pagini WEB,branding, productie de spoturi audio-video, campanii media, studii de oportunitate si fezabilitate,analize SWOT.